Copper sulfate

Copper sulfate

Copper sulfate

Copper sulfate

Copper sulfate evry thing about it

  • ۰
  • ۰

بررسی اجمالی پارافین
پارافین به دو صورت مایع و جامد وجود دارد و در سراسر بریتانیا در طیف وسیعی از صنایع استفاده می شود. این یک محصول بسیار همه کاره است، و بنابراین طیف گسترده ای از کاربردها از جمله روغن گرمایش، محصولات زیبایی، شمع ها و داروها را دارد.

هنگامی که به دنبال روغن گرمایشی هستید، ممکن است با اصطلاحات پارافین یا نفت سفید برخورد کرده باشید. هر دو به همان روغنی اشاره دارند که برای گرم کردن خانه‌های خارج از شبکه و ساختمان‌های صنعتی استفاده می‌شود. با کاربردهای فراوان آن، می‌تواند کمی گیج‌کننده باشد، بنابراین ما راهنمایی برای بینشی در مورد سوخت قابل تطبیق گردآوری کرده‌ایم.

موارد مصرف پارافین
پارافین چیست؟
پارافین، همچنین به عنوان پارافین مایع، روغن پارافین یا نفت سفید شناخته می شود، یک مایع هیدروکربنی قابل احتراق است که به عنوان سوخت سوزانده می شود. سوخت پارافین به مخلوطی از انواع مختلف هیدروکربن ها با فرمول شیمیایی CnH2n+2 اطلاق می شود. به طور خاص پارافین ها گروهی از آلکان ها هستند.

پارافین ها اجزای اصلی نفت و گاز طبیعی هستند. آنهایی که کمتر از 5 اتم کربن در هر مولکول دارند معمولاً در دمای اتاق گاز هستند، در حالی که آنهایی که بین 5 تا 15 اتم کربن دارند معمولاً به شکل مایع هستند. انواع زنجیره مستقیم با بیش از 15 اتم کربن در هر مولکول در دمای اتاق جامد هستند.

See the source image

پارافین نسبت به بنزین خطر کمتری دارد و در دمای 150 تا 275 درجه سانتی گراد می جوشد. می توان آن را از زغال سنگ، چوب و شیل نفتی استخراج کرد، اما بیشتر از تقطیر نفت به دست می آید.

زمانی که برای اولین بار کشف شد، هزینه تولید پارافین بالا بود، اما پس از کشف منابع جدید و روش‌های ارزان‌تر پالایش، قیمت‌ها کاهش یافت.

موارد مصرف پارافین
پارافین کاربردهای عملی مختلفی در صنایع دارد که از پزشکی و کشاورزی گرفته تا آرایشی و بهداشتی را شامل می شود. در حالی که اولین استفاده از پارافین به قرن نوزدهم به عنوان موم پارافین در شمع ها برمی گردد، از آن زمان این روغن در بسیاری از اشکال دیگر استفاده شده است. پارافین معمولاً به عنوان سوخت برای موتورهای جت و موشک و همچنین سوخت یا جزء سوخت برای موتورهای دیزل و تراکتور استفاده می شود.

موارد مصرف رایج پارافین عبارتند از:

موم پارافین: یک جامد نرم سفید یا بی رنگ که به عنوان روان کننده، شمع، مداد رنگی، عایق الکتریکی و ژله نفتی استفاده می شود.
پارافین مایع (دارو): روغن معدنی بسیار تصفیه شده مورد استفاده در لوازم آرایشی و دارویی
آلکان: یک هیدروکربن اشباع که به عنوان حلال شیمیایی و در پلاستیک استفاده می شود
نفت سفید: سوختی که به نام پارافین نیز شناخته می شود
روغن معدنی: هر یک از مخلوط های مختلف بی رنگ، بی بو و سبک از آلکان ها در محدوده C15 - C40 از منابع غیر گیاهی (معدنی)، به ویژه تقطیر نفتی.
ژله نفتی (پارافین نرم)
روغن تبخیر تراکتور: سوختی برای موتورهای بنزینی-پارافینی
سوخت پارافین: برای اجاق گازهای پراما یا اجاق های پارافینی، مورد استفاده در خانه ها در مناطق روستایی آفریقای جنوبی
پارافین مایع یک روغن معدنی است که به دو شکل وجود دارد: روغن پارافین مایع سنگین یا روغن پارافین مایع سبک. اصطلاح نفت سفید و پارافین در جایی که دومی به عنوان سوخت مایع استفاده می شود با هم همپوشانی دارند. در حالی که موم پارافین یک جامد مومی شکل است، پارافین مایع چسبناک تر و بسیار تصفیه شده است و می تواند به عنوان یک ملین استفاده شود.

سایر کاربردهای پارافین عبارتند از:

خنک کننده برای سیستم های الکتریکی
یک سیال هیدرولیک
تاریخچه پارافین
موم پارافین از نفت با موم زدایی ذخایر روغن روان کننده سبک به دست می آید. اولین بار در سال 1830 توسط Carl Reichenbach در آلمان تولید شد و به یاد یک پیشرفت کلیدی در فناوری ساخت شمع بود، زیرا سوختگی آن تمیزتر، سازگارتر از شمع های پیه بود و تولید آن ارزان تر بود.

در ابتدا، موم پارافین نقطه ذوب پایینی داشت، با این حال، افزودن اسید استئاریک بعداً این مشکل را حل کرد. تولید موم پارافین در اوایل قرن بیستم به دلیل افزایش صنایع بسته بندی گوشت و روغن که پارافین و اسید استئاریک را به عنوان محصولات جانبی تولید می کردند، رونق گرفت.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و خرید پارافین به اینجا بروید

موم پارافین چگونه ساخته می شود؟
ماده اولیه پارافین، موم شل، ترکیبی از روغن و موم و محصول جانبی حاصل از تصفیه روغن روان کننده است. ابتدا روغن (روغن زدایی یا موم زدایی) از موم شل جدا می شود و با کریستالیزاسیون جدا می شود. به طور کلی، موم شل حرارت داده می شود، با حلالی مانند کتون مخلوط می شود و سپس سرد می شود. سپس موم از محلول کریستالیزه می شود و روغن قبل از فیلتر شدن مخلوط به دو جریان باقی می ماند:

جامد - موم به اضافه مقداری حلال
مایع - روغن و حلال
هنگامی که حلال با تقطیر بازیابی شد، محصولات بعدی "موم محصول" (یا "موم پرس") و "روغن پا" هستند. هر چه درصد روغن موجود در موم کمتر باشد، تصفیه شده آن بیشتر است (نیمه تصفیه شده در مقابل کاملاً تصفیه شده).

موم محصول ممکن است بیشتر برای از بین بردن هر رنگ و بو پردازش شود. سپس موم ممکن است برای دستیابی به محصولات مورد نیاز خاص مانند نفوذ و نقطه ذوب مخلوط شود. سپس موم پارافین به صورت مایع یا جامد عرضه می شود.

مزایای استفاده از پارافین واکس در محصولات زیبایی چیست؟
هنگامی که در لوازم آرایشی استفاده می شود، موم پارافین معمولاً روی دست ها و پاها اعمال می شود. پارافین نقطه ذوب پایینی دارد و به آن اجازه می دهد تا در دمایی که خیلی گرم نیست و برای لمس بی خطر است به مایع تبدیل شود. دارای پماد طبیعی است و به نرمی پوست کمک می کند. شاید زنانی را دیده باشید که دست یا پاهای خود را در آن فرو می کنند

منبع

https://www.crownoil.co.uk/guides/paraffin-guide-uses-history-more/

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی