موارد استفاده و ایمنی آسپارتام
حتی گاهی اوقات ، نوزادان و نوزادان بسیار جوان به راحتی به شکل آب نبات ، تافی ، میان وعده های کم کالری ، بیسکویت ، کک رژیم غذایی و خوشبو کننده های دهان با آسپارتام تماس می گیرند. قرار گرفتن مداوم آسپارتام در چنین اوایل زندگی می تواند منجر به اختلالات شدید متابولیکی شود .40 شواهد بسیاری در قالب ادبیات موجود است که بین استفاده از آسپارتام و اختلالات سلامتی ارتباط دارد. اگرچه آسپارتام برای استفاده بزرگسالان بی خطر تلقی می شود اما هنوز برای کودکان توصیه نمی شود. اگرچه آسپارتام برای کسانی که دیابت دارند و به دلیل نگرانی در مورد سلامتی مربوط به مصرف قند ، قادر به مصرف معمول قند نیستند ، یک نعمت شیرین است ، اما نظارت دقیق بر آن بسیار لازم است. نویسندگان توصیه می کنند که مصرف آسپارتام باید توسط مصرف کنندگان دیابت نیز کنترل شود ، زیرا استفاده از شیرین کننده مصنوعی در هر وعده غذایی ضروری نیست. همه باید یادآوری کنند که هیچ مولکول مصنوعی مانند ماده طبیعی ، گیاهی و غیر سمی با بدن انسان سازگار نیست.
برای کسانی که MSG نیز مصرف می کنند ، ممکن است این مشکلات شناختی بارزتر باشد. قرار گرفتن در معرض MSG و آسپارتام به شدت سطح دوپامین و سروتونین را در مغز موش ها کاهش می دهد و باعث استرس اکسیداتیو می شود که می تواند به سلول های مغزی آسیب برساند. این تنها موردی نیست که آسپارتام استرس اکسیداتیو ایجاد می کند و توانایی بدن در مبارزه با آنتی اکسیدان ها را قطع می کند. این تأثیر در موارد مصرف طولانی مدت آسپارتام قابل توجه است و با از دست دادن حافظه و بیشتر در مطالعات حیوانی مرتبط است. از آنجا که این اسید آمینه می تواند از سد خون / مغز عبور کرده و در صورت جذب سریع به عنوان یک اکسیتوتوکسین عمل کند ، ممکن است به طور بالقوه با فرایندهای مختلف عصبی درگیر شود.
آسپارتام در سال 1981 توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده برای استفاده در مخلوط های پودر شده و به عنوان شیرین کننده رومیزی مورد تأیید قرار گرفت. در سال 1996 ، برای استفاده در همه غذاها و نوشیدنی ها ، از جمله محصولاتی مانند شربت ، سس سالاد و برخی از غذاهای میان وعده که هنوز تأیید قبلی به دست نیامده بود ، مورد استفاده قرار گرفت. از زمان تصویب ، آسپارتام تحت تحقیقات بیشتر از طریق تحقیقات بالینی و آزمایشگاهی ، مطالعات دریافت و نظارت بر بازاریابی از گزارش های حکایت از اثرات سو ad بر سلامتی قرار گرفته است. شرایط در نظر گرفته شده برای استفاده از برخی شیرین کننده های با شدت بالا که برای استفاده به عنوان افزودنی های غذایی تأیید شده اند ، شامل استفاده در محصولات گوشت و مرغ نمی شود زیرا شرکت هایی که به دنبال تأیید FDA برای این مواد هستند درخواست این موارد را نکردند. FDA آسپارتام را برای استفاده ، تحت شرایط خاص ، به عنوان شیرین کننده رومیزی ، در آدامس ، غلات صبحانه سرد و بازهای خشک برای برخی غذاها (به عنوان مثال ، نوشیدنی ها ، قهوه و چای فوری ، ژلاتین ، پودینگ ها و مواد پر کننده و محصولات لبنی) تأیید کرد. و پر کردن) در سال 1983 ، FDA استفاده از آسپارتام را در نوشیدنی های گازدار و پایه های شربت نوشابه گازدار تصویب کرد و در سال 1996 ، FDA آن را برای استفاده به عنوان "شیرین کننده عمومی" تأیید کرد.
این ارزیابی با یک شرح تقویمی متنی مقدمه ای تهیه شده است که از آرشیو مستندی از مهمترین موارد برجسته بحث های علمی و سیاسی پیشین در مورد این شیرین کننده از اوایل دهه 1970 به بعد تهیه شده است. این ارزیابی به طور خاص در بخش 3.2 بررسی پانل متمرکز است که عنوان "داده های سم شناسی آسپارتام" است. در ایالات متحده ، شیرین کننده های مصنوعی مانند آسپارتام توسط FDA تنظیم می شوند. این محصولات قبل از استفاده باید از نظر ایمنی مورد آزمایش قرار گرفته و توسط FDA تأیید شوند. FDA همچنین میزان مصرف روزانه قابل قبولی را برای هر شیرین کننده تعیین می کند که حداکثر میزان مصرف هر روز در طول زندگی فرد بی خطر است.
به عنوان مثال ، E39 ، که اثر آسپارتام را بر رشد و نمو پیر و پس از تولد در موش های ماده بررسی کرد ، گزارش شد که نشان دهنده NOAEL 2000 میلی گرم در کیلوگرم وزن بدن در حالی که کمترین رقم گزارش شده 750 میلی گرم در کیلوگرم وزن بدن در مطالعه E79 بود. برای E62 ، علی رغم گزارش "بدشکلی جزئی" در خرگوش نوزادان در آن دوز ، پانل حتی سخاوتمندانه 2000 میلی گرم در کیلوگرم وزن بدن را به عنوان NOAEL پذیرفت. این نمونه ها سخاوت بخشنده ای را نشان می دهد که پنل نسبت به مطالعات و سطح دوزی که در آنها اثرات نامطلوب ظاهرا مشاهده و گزارش شده است ، نشان داد. این نمونه ها بدین ترتیب ارتفاعات طاقت فرسای موانعی را نشان می دهد که مطالعات ارائه شده برای اثبات آسیب احتمالی باید قبل از این که هیئت آنها را مناسب و قابل اعتماد بداند ، رسیده بود. ) در دستگاه گوارش ، آسپارتام علاوه بر متانول ، به طور کامل به اسیدهای آمینه تشکیل دهنده آن هیدرولیز می شود.
گروس در کشف نواقص آزمایشات سرل بر روی آسپارتام و همچنین دو محصول دارویی (فلاژیل - آنتی بیوتیک و آلداکتون - ادرارآور) نقش مهمی داشته است. گروس به طور مداوم از هر 15 مطالعه انتقاد کرد ، یعنی هم مواردی را که توسط اداره کار مواد غذایی بررسی شده و هم آنها را توسط UAREP بررسی کرده است. FDA نمی توانست شواهدی را که جمع آوری کرده بود به سادگی کنار بگذارد یا تخفیف دهد ، که نشان می دهد در ابتدا توسط مطالعات و گزارش های غیر قابل اعتماد گمراه شده است ، بنابراین در عوض از طریق چندین فرآیند جداگانه حذف و تخفیف داده شد. اما ، اگرچه فروش محصولات حاوی ترکیبات استویا به عنوان تنها منبع شیرین کننده جایگزین در 4 سال گذشته بیش از دو برابر شده است ، اما طعم تلخ گلیکوزیدهای استویول ، که تقریباً نیمی از جمعیت انسانی درک می کنند ، هنوز یک ویژگی دردسرساز است. در طول 10 سال گذشته ، توجه زیادی به بهبود کیفیت طعم و همزمان افزایش شیرینی گلیکوزیدهای استویول توجه شده است. شواهد کمی وجود دارد که نشان دهد مصرف گهگاهی آسپارتام برای کسانی که دارای وزن سالم هستند ، برای سلامتی مضر است.
در حالی که خوردن شکر همان تأثیر را دارد ، اما قند واقعی از فیدبک کالری برخوردار است ، اما "پاداش غذایی" که بدن شما به این معنی است که باید غذا را متوقف کند درک می کند. اما آسپارتام برعکس آن عمل می کند - این امر ولع مصرف مواد غذایی و وابستگی به شیرینی جات را تشویق می کند ، همه بدون بازخورد کالری مورد نیاز برای کنترل میزان مصرف شما. این به نوبه خود منجر به خوردن بیشتر غذاها و نوشیدنی های غیر مغذی می شود. تحقیقات انجام شده در بخش پرستاری دانشگاه داکوتای شمالی نشان داد که افزایش تحریک ، رفتار افسردگی بیشتر و کاهش جهت گیری فضایی در افرادی که "رژیم با آسپارتام بالا" مصرف می کنند ، بوده است. طبق FDA ، این سطح "بالا" آسپارتام تقریباً نیمی از حداکثر مقادیر مصرفی قابل قبول روزانه است.
موارد استفاده و ایمنی آسپارتام
اطلاعات در مورد ایمنی آسپارتام از منابع مختلفی از جمله مقالات علمی ، مقالات کنفرانس ، خلاصه مقالات و مقالات مجله در دسترس بود. این بررسی متمرکز بر مقالاتی است که از سال 1988 تا 2001 در ادبیات علمی منتشر شده است و از بررسی گسترده اخیر Agence Française de Sécurité Sanitaire des Aliments ، که اثرات جهش زایی ، سرطان زایی و عصبی را پوشش می دهد ، بهره می گیرد. آسپارتام یک جایگزین شکر است که به جای قند در بسیاری از غذاها و نوشیدنی ها استفاده می شود تا گزینه قند و کالری کاهش یافته ، کم یا بدون مصرف را در اختیار مردم قرار دهد.
FDA در سال 1988 پتاسیم آلی سولفام را برای استفاده در گروه های خاص غذایی و آشامیدنی تصویب کرد و در سال 2003 آن را به عنوان یک ماده شیرین کننده و تقویت کننده طعم عمومی در مواد غذایی ، به جز گوشت و مرغ ، تحت شرایط خاص استفاده تأیید کرد. از نظر گرما پایدار است ، به این معنی که حتی در مواقع پختن در دمای بالا نیز شیرین باقی می ماند و باعث می شود جایگزین شکر در محصولات پخته شود. باید یک بازبینی جدید از تمام داده های تمام مطالعات ، و همچنین سایر اسناد علمی و سیاسی مربوطه انجام شود. رفتار آن باید کاملاً شفاف و مطابقت آشکار با تمام اسناد راهنمای EFSA داشته باشد ، و همچنین باید توسط ابزارهای تشخیص تعصب مانند موارد ارائه شده توسط SYRCLE هدایت شود. تنها در سال 1981 و ورود دولت ریگان بود که FDA اجازه استفاده تجاری از آسپارتام را داد و آن را در ابتدا برای خشک کردن کالاها محدود کرد. در سال 1983 ، FDA استفاده از آن را در نوشیدنی ها تأیید کرد ، که به بازار اصلی آن تبدیل شد و برای آن با نام "Nutrasweet" به بازار عرضه شد.
اگرچه یافته های تحقیقاتی در جوندگان اثرات منفی بیشماری از آسپارتام را نشان داده است ، اما وضعیت آسپارتام هنوز قابل بحث است. جدا از همه جنجال ها ، آسپارتام به طور گسترده ای در بازار برای استفاده نامحدود و بدون هشدار چاپ درباره مصرف محدود در بازار موجود است. دو دلیل برجسته در بازی خرید و فروش ، عدم آگاهی در مورد مواد شیمیایی موجود در شیرینی مصنوعی و ضعف همبستگی ضعیف افراد جامعه بین میزان مصرف و مسائل مربوط به سلامتی است. تمام داده های تحقیقاتی تجربی موجود در متون فرم هنوز برای اثبات ایمنی کل استفاده از آسپارتام ناکافی به نظر می رسند. بسیاری از مطالعات تحقیقاتی با بودجه ، داستان ایمنی را بیان می کنند در حالی که بسیاری از آزمایش های تحقیقاتی مستقل ، بسیاری از اثرات سوverse را با مصرف آسپارتام مرتبط می کنند. برای جمع آوری حقایق موجود در مورد آسپارتام به روشی بدون تعصب ، آزمایشات بیشتر تحقیقاتی لازم است.
تحقیقات دانشگاه Purdue در سال 2013 نشان داد که مصرف مکرر شیرین کننده های مصنوعی ، از جمله آسپارتام ، سوکرالوز (Splenda®) و ساخارین ، با افزایش وزن ، سندرم متابولیک ، به نظر می رسد دیابت و بیماری های قلبی به دلیل "اختلالات متابولیکی" ایجاد کنند. دانشمندان FDA داده های علمی در مورد ایمنی آسپارتام در مواد غذایی را بررسی کرده و نتیجه گرفته اند که تحت شرایطی برای همه مردم بی خطر است. با این حال ، افراد مبتلا به بیماری ارثی نادر معروف به فنیل کتونوریا در متابولیسم فنیل آلانین ، یک جز از آسپارتام ، مشکل دارند و باید مصرف فنیل آلانین خود را از همه منابع ، از جمله آسپارتام کنترل کنند. برچسب غذاها و نوشیدنی های حاوی آسپارتام باید حاوی گزاره ای باشد که به افراد مبتلا به PKU اطلاع دهد که این محصول حاوی فنیل آلانین است.
این روش شامل شناسایی و جدول بندی نشانه های اولیه هر یک از 154 مطالعه تجربی و سپس مقایسه آنها با روشی است که هیئت برای تفسیر یافته های مطالعات انجام داده است ، و در ابتدا به این موضوع توجه دارد که آیا هیئت این مطالعات را قابل اعتماد می داند یا غیر قابل اعتماد. اگر پانل یکنواخت بود ، معیارهای ارزیابی قابلیت اطمینان باید برای هر دو مطالعه مثبت و منفی یکسان باشد. آسپارتام توسط بدن متابولیزه می شود ، بدین معنا که هنگام بلع به همان شکل دفع نمی شود.
حتی اگر این شیرین کننده مصنوعی مورد انتقاد تعدادی از سازمان های مواد غذایی طبیعی قرار گرفته باشد ، اما سازمان های دولتی و سازمان های بزرگ بهداشتی همچنان در کنار ایمنی آسپارتام ایستاده اند. پس از چند دهه زیر پا گذاشتن باتلاق آسپارتام نتیجه من چیست؟ من هیچ نگرانی در مورد ایمنی ندارم. این روش راهی برای افزودن شیرینی به زندگی ما بدون اضافه کردن کالری فراهم کرده است ، اما همچنین بحث های تلخی درباره ایمنی آن ایجاد کرده است. این تصمیم بلافاصله با مخالفت وکیل جیم ترنر ، یک مدافع مصرف کننده که در حال تلاش برای حذف شیرین کننده های مصنوعی خطرناک از بازار بود ، و دکتر جان اولنی ، دانشمندی که در سال 1971 کشف کرد آسپارتام باعث آسیب مغزی در موش های نوزادی شد ، مخالفت کرد. Searle ، که 113 مطالعه در مورد آسپارتام به عنوان بخشی از روند تأیید ارسال کرده بود ، ارائه داد. کمیسر وقت FDA ، دکتر الکساندر اشمیت ، یک گروه ویژه FDA را برای مطالعات مربوط به آسپارتام تعیین کرد.
علاوه بر این ، کالری موجود در آسپارتام بسیار ناچیز است زیرا آنقدر شیرین است که فقط 1 گرم شیرین کننده تقریباً فقط 17 کالری دارد. با این وجود سنتز آسپارتام کمی پیچیده است ، یک جوجه کشی مستقیم از اسید L- آسپارتیک و متیل استر فنیل آلانین همراه با برخی از میکروارگانیسم ها نیز از اسپارتام در سطح تجاری بهره می برند. سنتز شیمیایی آسپارتام شامل دو فرآیند عمده شیمیایی به نام فرآیندهای Z- و F- است. فرآیند Z عمدتاً شامل کم آبی اسید بنزیلوکسی کربنیل-L-آسپارتیک با انیدرید استیک است. سپس انیدرید با متیل استر L- فنیل آلانین در تولوئن همراه می شود و مخلوطی از بنزیلوکسی کربونیل α-β و آسپارتام ها به دست می آید.
اکثر محققان اتفاق نظر دارند که قبل از اینکه مطمئن شویم که آیا شیرین کننده های مصنوعی برای کاهش وزن مفید هستند ، تحقیقات بیشتری لازم است. 150-200 بار شیرین تر از شکر نی است و به عنوان شیرین کننده رومیزی غیر مغذی و در غذاهای کم کالری تهیه می شود اما برای پختن مناسب نیست. به دلیل محتوای فنیل آلانین ، افراد مبتلا به فنیل کتونوریا باید از آن اجتناب کنند. اگرچه توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده و سایر مقامات نظارتی در سراسر جهان تأیید شده است ، اما ایمنی آن حتی برای افراد فاقد این بیماری نیز بحث برانگیز است.
این مقاله تا حدی در نظر گرفته شده است تا به گفتگوی سازنده و آگاهانه با EFSA و سایر سهامداران کمک کند. در این مقاله میزان محدودی که ارزیابی ریسک پانل ANS از شیرین کننده مصنوعی آسپارتام در عمل شفاف بود را نشان می دهد. EFSA همچنین تصریح کرد که ارزیابی ریسک آن باید "قابل تکرار" باشد ، به همین ترتیب این مقاله همچنین شرایطی را که ممکن است در آن قابل تکرار باشد ، از نظر فرضیاتی که باید بیان شود ، مشخص می کند. الگوهای کمی و کیفی برای ارگانی که قرار است اولویت خود را در حفاظت از بهداشت عمومی قرار دهند بسیار مشکل ساز است.
اخبار بیشتر سرطان
با این حال ، ممکن است در پایان چرخه پخت و پز در برخی دستورها اضافه شود. اگر غذایی حاوی آسپارتام سهواً گرم شود ، باز هم بی خطر است ، اما شیرینی دلخواه را تأمین نمی کند. بسیاری از افراد گزارش می کنند که اگر به طور مرتب از محصولات حاوی آسپارتام استفاده می کنند ، مانند رژیم کک یا رژیم پپسی ، با گذشت زمان علائم ، به ویژه سردرد ، به تدریج بدتر می شود ، که اغلب در طی یک ساعت از مصرف آسپارتام شروع می شود. در مطب اینجا ، چندین نفر اظهار نظر کردند که همین علائم را ذکر کرده اند.
- ملاحظات دیگر از بررسی دقیق متن هیئت پدیدار می شود و اکنون این بحث به خاطر همان مشکلات است.
- برای این جمعیت های خاص ، ممکن است یک خطر بالقوه ناشی از مصرف زیاد ، توده کم بدن یا در نهایت ، یک حساسیت ویژه متابولیکی وجود داشته باشد.
- تحقیقات انجام شده در بخش پرستاری دانشگاه داکوتای شمالی نشان داد که افزایش تحریک ، رفتار افسردگی بیشتر و کاهش جهت گیری فضایی در افرادی که "رژیم با آسپارتام بالا" مصرف می کنند ، بوده است.
- مدت ها است که چندین مفسر استدلال می کنند که نقص در آن مطالعات و گزارش های آنها چنان جدی بوده است که هرگز نباید پذیرفته می شدند و نیاز به تکرار و انجام صحیح داشتند.
- رژیم های غذایی با توجه به فرمالدئید ، به سرعت در بدن تبدیل می شود و مقادیر فرمالدئید حاصل از متابولیسم آسپارتام در مقایسه با مقادیر تولید شده به طور معمول توسط بدن انسان و سایر مواد غذایی و دارویی ، بی اهمیت است.
- کمیسار هیس آسپارتام را به عنوان یکی از اولین تصمیمات خود در آن پست تصویب کرد و پس از آن در انجمن ملی نوشیدنی های غیر الکلی آمریکا استخدام شد.
این تعداد با این واقعیت پیچیده است که بسیاری از پزشکان سمیت آسپارتام را به عنوان دلیل مشکوک مشکلات سلامتی تشخیص نمی دهند ، زیرا ظاهراً بی خطر است. آسپارتام به افراد مبتلا به دیابت تنوع و انعطاف بیشتری در بودجه بندی کل کربوهیدرات مصرفی ارائه می دهد و به آنها امکان می دهد تا طعم شیرینی را بدون تأثیر بر قند خون راضی کنند. "همراه با مطالعات قبلی که ایمنی آسپارتام را نشان می دهد ، این تحقیق تأیید می کند که آسپارتام برای استفاده افراد دیابتی بی خطر است." "داده ها و اطلاعات مربوط به ایمنی آسپارتام گسترده است. به احتمال زیاد هیچ ماده غذایی تاکنون از نظر ایمنی مورد بررسی دقیق قرار نگرفته است. علاوه بر این ، تصمیمات آژانس در مورد تصویب آسپارتام برای استفاده های آن به طور کامل پخش شده است که روند قانونی نیاز دارد. " اجزای آسپارتام با حرارت دادن با گذشت زمان جدا می شوند و در نتیجه شیرینی آنها از بین می رود. بنابراین ، آسپارتام برای استفاده در دستورالعمل هایی که نیاز به گرم کردن یا پخت طولانی دارند ، توصیه نمی شود.
آیا برای شما بهتر از شکر است؟
اسید آسپارتیک ، فنیل آلانین و متانول همگی به طور طبیعی در مواد غذایی در سطوح دریافتی یافت می شوند که میزان آن ناشی از هیدرولیز آسپارتام دستگاه گوارش است. به عنوان مثال ، اسید اسپارتیک و فنیل آلانین حاصل از مصرف آسپارتام به ترتیب تقریباً 2٪ و 3٪ از کل رژیم غذایی دریافتی این آمینو اسیدها در بزرگسالان و تقریباً 1٪ از کل رژیم های غذایی در کودکان محاسبه شده است. هنگامی که محصولات غذایی حاوی آسپارتام در شرایط دمای بالا و pH بالا ذخیره می شوند ، علاوه بر این متابولیت ها ، آسپارتام ممکن است به آسپارتیل فنیل آلانین دیکتوپیپرازین تبدیل شود.
تجزیه و تحلیل توصیفی محلول های حاوی آسپارتام ، یک طعم طعم شیرین و همچنین طعم های پسند تلخ و بدون عطر و طعم را گزارش می کند. در محصولاتی مانند نوشیدنی های پودر شده ، آمین موجود در آسپارتام می تواند با گروه های آلدهید موجود در برخی ترکیبات معطر ، واکنش میلارد را تجربه کند. با محافظت از آلدئید به عنوان استال می توان از بین بردن عطر و طعم و شیرینی ناشی از آن جلوگیری کرد. چندین مطالعه دیگر رابطه بین آسپارتام و سرطان را بررسی کرده است ، که بیشتر آنها شواهد ضعیفی راجع به هرگونه ارتباط یافتند.
شایعات و نگرانی ها در مورد آسپارتام باعث ایجاد تعدادی از مشکلات سلامتی ، از جمله سرطان ، سالهاست که وجود دارد. برخی از نگرانی ها در مورد سرطان ناشی از نتایج مطالعات انجام شده بر روی موش ها توسط گروهی از محققان ایتالیایی است که نشان می دهد آسپارتام ممکن است خطر برخی سرطان های مرتبط با خون را افزایش دهد. با این حال ، بررسی های بعدی داده های این مطالعات ، این نتایج را زیر سوال برده است.
برای مطالعه بیشتر درباره خرید آسپارتام به اینجا مراجعه کنید
- ۰۰/۰۳/۱۰