Copper sulfate

Copper sulfate

Copper sulfate

Copper sulfate

Copper sulfate evry thing about it

۴ مطلب در دی ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

راه های دیگر و عملی تر برای افزایش مصرف گلیسین عبارتند از:

آن را به غذاها و نوشیدنی ها اضافه کنید
گلایسین به راحتی به عنوان یک مکمل غذایی به صورت کپسول یا پودر در دسترس است. اگر دوست ندارید قرص بخورید، فرم پودر آن به راحتی در آب حل می شود و طعم شیرینی دارد.

در واقع، نام گلیسین از کلمه یونانی به معنای "شیرین" گرفته شده است.

به دلیل طعم شیرین آن، می توانید به راحتی پودر گلیسین را با اضافه کردن آن به رژیم غذایی خود وارد کنید:

قهوه و چای
سوپ ها
بلغور جو دوسر
پروتئین تکان می دهد
ماست
پودینگ
مکمل های کلاژن مصرف کنید

مشاهده تصویر منبع
گلیسین اسید آمینه اصلی در کلاژن، پروتئین ساختاری اصلی بافت همبند، مانند استخوان، پوست، رباط ها، تاندون ها و غضروف است.

بر این اساس، می توانید با مصرف مکمل های پروتئین کلاژن، مصرف گلیسین خود را افزایش دهید.

این احتمالاً کارآمدتر است، زیرا گلیسین برای جذب با سایر اسیدهای آمینه رقابت می کند و بنابراین به خودی خود با کارایی کمتری نسبت به زمانی که به اسیدهای آمینه دیگر متصل می شود، جذب می شود، مانند مورد کلاژن 

آیا گلایسین بی خطر است؟
مکمل گلیسین در مقادیر مناسب بی خطر است.

مطالعات تا 90 گرم گلیسین در روز را طی چند هفته بدون عوارض جانبی جدی استفاده کرده اند (45 منبع معتبر).

برای مقایسه، دوز استاندارد مورد استفاده در مطالعات حدود 3 تا 5 گرم در روز است.

خلاصه
پودر گلیسین به راحتی در دسترس است و می توان آن را به راحتی به نوشیدنی ها و برخی از غذاها اضافه کرد. مکمل های کلاژن نیز یک راه کارآمد برای افزایش مصرف گلیسین شما هستند. هر دو روش راهی مطمئن برای دریافت بیشتر این ماده مغذی مهم هستند.
خط پایین
گلیسین یک آمینو اسید با فواید سلامتی چشمگیر بسیاری است.

بدن شما برای ساخت ترکیبات مهمی مانند گلوتاتیون، کراتین و کلاژن به گلیسین نیاز دارد.

این اسید آمینه همچنین ممکن است از کبد شما در برابر آسیب های ناشی از الکل محافظت کند و کیفیت خواب و سلامت قلب را بهبود بخشد.

علاوه بر این، گلیسین ممکن است برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 نیز مفید باشد و از از دست دادن عضله که در شرایط تحلیل عضلانی رخ می دهد محافظت کند.

شما می توانید با خوردن برخی از فرآورده های گوشتی، با افزودن فرم پودری مکمل به نوشیدنی ها و غذاها یا با مکمل کلاژن، مصرف این ماده مغذی مهم را افزایش دهید.

بیشتر بدانید: فواید گلایسین و کاربردهای گلایسین

منبع

https://www.healthline.com/nutrition/glycine#TOC_TITLE_HDR_11

  • Copper sulfate Copper sulfate
  • ۰
  • ۰

زایلن
 

سه ایزومر زایلن: o-xylene، m-xylene و p-xylene
زایلن (از یونانی ξύλον xylon، "چوب")، زایلول یا دی متیل بنزن هر یک از سه ایزومر دی متیل بنزن یا ترکیبی از آن است. با فرمول (CH3)2C6H4، در هر یک از سه ترکیب، دو اتم هیدروژن در حلقه بنزن با دو گروه متیل جایگزین می‌شوند. همه آنها مایعات بی رنگ، قابل اشتعال و کمی چرب هستند. آنها ارزش صنعتی زیادی دارند. این مخلوط هم به عنوان زایلن و هم به طور دقیق تر، زایلن شناخته می شود. زایلن های مخلوط به مخلوطی از زایلن ها به اضافه اتیل بنزن اشاره دارد. این چهار ترکیب دارای فرمول تجربی یکسان C8H10 هستند. به طور معمول این چهار ترکیب با هم توسط روش‌های مختلف رفرمینگ کاتالیزوری و پیرولیز تولید می‌شوند.


وقوع و تولید
زایلن ها یک پتروشیمی مهم هستند که از طریق اصلاح کاتالیزوری و همچنین کربنیزه کردن زغال سنگ در تولید سوخت کک تولید می شوند. آنها همچنین در نفت خام در غلظت های حدود 0.5-1٪ بسته به منبع وجود دارند. مقادیر کمی در بنزین و سوخت هواپیما وجود دارد.

زایلن‌ها عمدتاً به عنوان بخشی از آروماتیک‌های BTX (بنزن، تولوئن و زایلن‌ها) استخراج می‌شوند که از محصول اصلاح کاتالیزوری معروف به ریفرمیت استخراج می‌شوند.

سالانه چندین میلیون تن تولید می شود. در سال 2011، یک کنسرسیوم جهانی ساخت یکی از بزرگترین کارخانه های زایلن جهان را در سنگاپور آغاز کرد.

 

مشاهده تصویر منبع

تاریخ
زایلن برای اولین بار در سال 1850 توسط شیمیدان فرانسوی آگوست کاهورز (1813-1891) جدا شد و نامگذاری شد.

تولید صنعتی
زایلن ها از متیلاسیون تولوئن و بنزن تولید می شوند.زایلن تجاری یا آزمایشگاهی تولید شده معمولاً حاوی حدود 40-65٪ m-xylene و تا 20٪ هر یک از o-xylene، p-xylene و ethylbenzene است. نسبت ایزومرها را می توان از طریق فرآیند UOP-Isomar ثبت شده یا با ترانس آلکیلاسیون زایلن با خود یا تری متیل بنزن به نفع p-xylene با ارزش بالا تغییر داد. این تبدیل ها توسط زئولیت ها کاتالیز می شوند.

ZSM-5 برای تسهیل برخی واکنش‌های ایزومریزاسیون که منجر به تولید انبوه پلاستیک‌های مدرن می‌شود، استفاده می‌شود.

خواص
خواص فیزیکی ایزومرهای زایلن کمی متفاوت است. نقطه ذوب از 47.87- درجه سانتیگراد (54.17- درجه فارنهایت) (m-xylene) تا 13.26 درجه سانتیگراد (55.87 درجه فارنهایت) (p-xylene) متغیر است—طبق معمول، نقطه ذوب پارا ایزومر بسیار بالاتر است زیرا بسته بندی بیشتری دارد. به راحتی در ساختار کریستالی. نقطه جوش برای هر ایزومر حدود 140 درجه سانتیگراد (284 درجه فارنهایت) است. چگالی هر ایزومر حدود 0.87 گرم در میلی لیتر (7.26 پوند بر گالن آمریکا یا 8.72 پوند بر گالن) است و بنابراین چگالی کمتری نسبت به آب دارد. بوی زایلن در غلظت های پایین 0.08 تا 3.7 ppm (بخش هایی از زایلن در هر میلیون قسمت هوا) قابل تشخیص است و می توان در آب با غلظت 0.53 تا 1.8 ppm چشید.

بیشتر بدانید کاربردهای زایلن https://bismoot.com/blog/%d8%b2%d8%a7%db%8c%d9%84%d9%86-xylene/

 

منبع

https://en.wikipedia.org/wiki/Xylene

  • Copper sulfate Copper sulfate
  • ۰
  • ۰

فواید سلامتی
علیرغم سمیت آن به شکل خالص، فنل فواید سلامتی متعددی دارد.

آنتی اکسیدان ها
ترکیبات گیاهی حاوی فنل به عنوان آنتی اکسیدان شناخته شده اند. این بدان معنی است که آنها می توانند واکنش رادیکال های آزاد را با سایر مولکول های بدن شما متوقف کنند و از آسیب به DNA و همچنین اثرات طولانی مدت سلامتی جلوگیری کنند.

رادیکال های آزاد مولکول هایی هستند که الکترون خود را از دست داده و ناپایدار می شوند. این باعث می شود آنها مستعد واکنش و آسیب به مولکول هایی مانند DNA باشند. رادیکال‌های آزاد گاهی اوقات باعث می‌شوند مولکول‌هایی که با آنها واکنش نشان می‌دهند رادیکال‌های آزاد بیشتری ایجاد کنند.

مولکول های آنتی اکسیدان مانند سدی بین رادیکال های آزاد و مولکول های سالم هستند: آنتی اکسیدان ها جایگزین الکترون از دست رفته شده و آن را بی ضرر می کنند.

برخی از آنتی اکسیدان های فنلی قابل توجه با اثرات سلامتی ثابت شده عبارتند از:

بیوفلاونوئیدها که در شراب ها، چای، میوه ها و سبزیجات یافت می شوند
توکوفرول ها، از جمله ویتامین ETrusted Source، در بسیاری از میوه ها، آجیل ها و سبزیجات یافت می شود
رسوراترول، موجود در میوه ها، آجیل و شراب قرمز منبع مورد اعتماد
روغن پونه کوهی، متشکل از بسیاری از فنل های مفید مانند کارواکرول، سیمن، ترپینین و تیمول
پیشگیری از سرطان
مشخص شده است که ترکیبات مبتنی بر فنل دارای برخی از خواص پیشگیری از سرطان هستند.

یک بررسی حیوانی در سال 2010 نشان داد که دریافت فنل ها از رژیم غذایی سنگین در گیاهان حاوی ترکیبات فنولیک و غذاهای غنی شده با فنل به تقویت سیستم ایمنی کمک کرده و سلول ها را در طول چرخه زندگی خود در برابر سرطان مقاوم تر می کند.

بیشتر این تحقیقات از مدل های حیوانی انجام می شود، اما مطالعات انسانی نیز امیدوارکننده است.

بر اساس یک مقاله معتبر در سال 2014 در بیوتکنولوژی دارویی کنونی، ساختارهای پیچیده ترکیبات فنلی می تواند به پذیرش سلول های سرطانی برای درمان های شیمی درمانی کمک کند.

خطرات
فنل ممکن است سهم خود را از کاربردها و فواید سلامتی داشته باشد، اما اگر در مقادیر زیاد در معرض آن قرار بگیرید، می‌تواند سمی باشد یا اثرات طولانی‌مدتی برای سلامتی ایجاد کند.

در اینجا چند نکته برای جلوگیری از قرار گرفتن در معرض:

در محل کار مراقب باشید. قرار گرفتن در معرض فنل در تاسیسات صنعتی منبع مورد اعتماد ممکن است خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش دهد. این ممکن است تا حدی به دلیل قرار گرفتن در معرض بسیاری از مواد شیمیایی صنعتی دیگر علاوه بر فنل باشد.
چیزی که ممکن است حاوی فنل باشد نخورید. مصرف فنل به شکل خالص می تواند به مری، معده، روده ها و سایر اندام های گوارشی شما آسیب برساند. اگر در یک زمان به اندازه کافی از آن استفاده کنید، می تواند کشنده باشد.
آن را روی پوست خود قرار ندهید فنل خالص در صورت تماس مستقیم می تواند به پوست شما آسیب برساند. این می تواند شامل سوختگی و تاول باشد.
آن را استنشاق نکنید حیوانات آزمایشگاهی حتی برای مدت کوتاهی در هنگام تنفس مقدار زیادی فنل، مشکلات تنفسی و انقباض عضلات را تجربه کردند. همچنین ثابت شده است که فنل باعث آسیب ارگان های سیستمیک در حیوانات آزمایشگاهی می شود.
آن را ننوشید. مصرف آب حاوی مقدار زیادی فنل می تواند باعث اسپاسم عضلات شده و بر توانایی راه رفتن شما تأثیر بگذارد. بیش از حد می تواند کشنده باشد.
بردن
فنل فواید سلامتی متعددی دارد و می تواند برای درمان چند بیماری مختلف مفید باشد.

اما در مقادیر زیاد می تواند خطرناک و حتی کشنده باشد. در مکان هایی که ممکن است حاوی سطح بالایی از فنل باشند، مانند تاسیسات صنعتی مراقب باشید. از خوردن و آشامیدن چیزی که ممکن است در معرض فنل بوده یا مقادیر کنترل نشده ای از فنل در آن وجود داشته باشد، نخورید.

آخرین بررسی پزشکی در 19 اکتبر 2018

منبع

https://bismoot.com/blog/%d9%81%d9%86%d9%88%d9%84/

https://www.healthline.com/health/what-is-phenol#risks

  • Copper sulfate Copper sulfate
  • ۰
  • ۰

شرح:

کربنات باریم (BaCO3) که با نام ویتریت نیز شناخته می شود، یک ماده مهم در صنعت برای تولید نمک های باریم، رنگدانه، شیشه های نوری، سرامیک، کندانسورهای الکتریکی و همچنین ارتباط نزدیک آن با آراگونیت، بیومینال و استفاده از آن به عنوان پیش ماده مغناطیسی است. فریت ها و/یا مواد فروالکتریک. ویتریت در سیستم اورتومبیک متبلور می شود. کریستال‌ها همیشه در گروه‌های سه تایی به هم متصل می‌شوند و شکل‌های شبه شش ضلعی را به وجود می‌آورند که تا حدودی شبیه کریستال‌های دو هرمی کوارتز هستند، چهره‌ها معمولاً خشن و به صورت مخطط افقی هستند. بهترین کاربرد BaCO3 در محصولات آجری و سفالی است. آهن باریم با یون های سولفات واکنش نشان می دهد تا از رسوب آنها بر روی سطح آجر، کاشی یا سایر محصولات جلوگیری کند. ظاهر رسوب سفید را گلدهی یا اسکمینگ می نامند. میانگین مصرف 4 تا 6 پوند BaCO3 به ازای هر 1000 آجر تولید شده است که معمولاً بیش از مقدار استوکیومتری است.

 

مشاهده تصویر منبع

موارد استفاده کربنات باریم مهمترین و پرمصرف ترین ترکیب باریم است. در صنایع آجر سرامیک، حفاری چاه نفت، عکس، شیشه و صنایع شیمیایی استفاده می شود. بیشترین تناژ کربنات باریم در صنعت آجر استفاده می شود. خاک رس آجرسازی اغلب حاوی مقادیر قابل توجهی سولفات کلسیم و منیزیم و ترکیبات مرتبط کم و بیش محلول در آب است. عمده دیگر در ساخت سایر نمک های باریم با استفاده از اسیدهای قوی تر از اسید کربنیک است. نمک های نسبتاً خالص پس از تبخیر یا تبلور به دست می آیند. کربنات باریم عمدتاً به عنوان ماده اولیه در صنایع مهندسی برق برای تولید شیشه، ماده اولیه در صنعت ساخت آهنربا و به عنوان افزودنی در صنعت سرامیک استفاده می شود. بنابراین، به عنوان یک کارآفرین، تولید کربنات باریم یک فرصت هیجان انگیز را به شما ارائه می دهد.

بیشتر بخوانید: جهت کسب اطلاعات بیشتر و خرید کربنات باریم به شرکت بیسموت مراجعه نمایید.

 

منبع

https://www.entrepreneurindia.co/project-and-profile-details/Barium%20Carbonate%20from%20Barium%20Sulphate

  • Copper sulfate Copper sulfate