Copper sulfate

Copper sulfate

Copper sulfate

Copper sulfate

Copper sulfate evry thing about it

۲ مطلب در آبان ۱۴۰۱ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

درباره تالک
تالک یک ماده معدنی طبیعی است که در ذخایر سراسر کانادا و سایر کشورها یافت می شود. کاربردهای زیادی در طیف وسیعی از محصولات دارد.

تالک را می توان در موارد زیر یافت:

محصولات مراقبت از خود، از جمله:
لوازم آرایشی
محصولات بهداشتی طبیعی
داروهای بدون نسخه
غذا به عنوان یک افزودنی غذایی
رنگ کردن
کاغذ
بتونه ها
پلاستیک ها
سرامیک
ایمنی تالک
تحت برنامه مدیریت مواد شیمیایی کانادا، ما خطرات احتمالی که مواد شیمیایی می تواند برای کانادایی ها و محیط زیست ایجاد کند را بررسی و مدیریت می کنیم. ما ارزیابی خطر شیمیایی نهایی را برای تالک تکمیل کردیم.

ارزیابی نهایی برای تالک دو نگرانی احتمالی برای سلامتی پیدا کرد. تالک:

اگر محصولات پودری شل تنفس می کنید، ممکن است برای ریه های شما مضر باشد (سختی در تنفس، زخم ریه ها) مانند:
پودر بچه
پودر بدن
پودر صورت شل
هنگام استفاده از محصولات حاوی تالک در ناحیه تناسلی ممکن است باعث سرطان تخمدان شود. این محصولات عبارتند از:
دستمال مرطوب بدن
پودر بچه
پودر بدن
کرم های پوشک و بثورات
بمب حمام یا محصولات حمام حبابی
ضد تعریق و دئودورانت دستگاه تناسلی
ارزیابی نهایی نشان داد که هیچ گونه نگرانی سلامتی وجود ندارد:

تنفس در محصولات پودر فشرده، مانند آرایش پودر فشرده
شامپو خشک یا پودر پا
تماس با پوست شما، به استثنای ناحیه تناسلی زنانه
قرار گرفتن در معرض مواد غذایی یا مصرف محصولات حاوی تالک، مانند محصولات بهداشتی طبیعی، و داروهای بدون نسخه
تالک همچنین خطری برای سلامتی محصولاتی مانند:

رنگ کردن
کاغذ
بتونه ها
پلاستیک ها
سرامیک
تالک برای محیط زیست مضر نیست.

کاری که ما انجام می دهیم
از سال 2007، Health Canada محدودیت‌هایی را در مورد استفاده از تالک در لوازم آرایشی مبتنی بر پودر برای استفاده در نوزادان و کودکان شناسایی کرده است، از جمله استفاده از برچسب‌های هشدار دهنده که موارد زیر را بیان می‌کنند:

دور از دسترس کودکان نگه دارید
پودر را از صورت کودکان دور نگه دارید تا از استنشاق آن جلوگیری کنید که می تواند باعث مشکلات تنفسی شود
ما همچنین اقدامات بیشتری را برای کاهش قرار گرفتن در معرض تالک ناشی از استنشاق و قرار گرفتن در معرض دستگاه تناسلی در محصولات مورد نگرانی پیشنهاد می کنیم:

اضافه کردن تالک به لیست مواد سمی
این به کانادا اجازه می دهد تا اقدامات پیشگیرانه یا کنترلی را برای چرخه حیات ماده، از مرحله تحقیق و توسعه تا ساخت، استفاده، ذخیره سازی، حمل و نقل و دفع یا بازیافت اجرا کند.
تغییر ورودی های موجود در فهرست داغ مواد آرایشی بهداشتی کانادا و پایگاه داده مواد تشکیل دهنده محصولات بهداشتی طبیعی:
این اطلاعاتی را به تولیدکنندگان در مورد محدودیت‌های گسترده در استفاده از تالک در لوازم آرایشی، محصولات بهداشتی طبیعی و داروهای بدون نسخه قابل استنشاق یا استفاده در ناحیه تناسلی زنان ارائه می‌کند.
آنچه شما می توانید انجام دهید
برای به حداقل رساندن قرار گرفتن در معرض:

برچسب های محصول را بخوانید و تمام هشدارها و دستورالعمل های ایمنی را دنبال کنید
برچسب لوازم آرایشی، محصولات بهداشتی طبیعی و داروهای بدون نسخه باید در صورت استفاده از تالک در محصول ذکر شود.
از استنشاق پودر تالک شل خودداری کنید
از قرار گرفتن در معرض تالک دستگاه تناسلی زنانه خودداری کنید
یک جایگزین بدون تالک انتخاب کنید
اگر در محل کار در معرض تالک هستید، با کارفرما و مسئول بهداشت و ایمنی شغلی (OHS) در مورد موارد زیر صحبت کنید:

قوانین مربوطه
شیوه های حمل و نگهداری ایمن
الزامات تحت قانون OHS و سیستم اطلاعات مواد خطرناک محل کار
لینک های مربوطه
تالک - اینفوگرافیک

مشاهده تصویر منبع
تالک - برگه اطلاعات
ارزیابی خطرات شیمیایی
اندازه گیری قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی
سیستم های کانادا برای رسیدگی به مواد شیمیایی
مروری بر طرح مدیریت مواد شیمیایی

منبع

https://bismoot.com/blog/%d8%aa%d8%a7%d9%84%da%a9/

https://www.canada.ca/en/health-canada/services/chemicals-product-safety/talc.html

  • Copper sulfate Copper sulfate
  • ۰
  • ۰

آیا تری سدیم فسفات موجود در غذا برای شما مضر است؟ حقایق در مقابل افسانه ها

نگرانی فزاینده‌ای در مورد ایمنی افزودنی‌های غذایی وجود دارد که برای افزایش عمر مفید، افزایش طعم و بهبود بافت استفاده می‌شوند.

تری سدیم فسفات یک افزودنی غذایی رایج است که در بسیاری از انواع غذاهای فرآوری شده مانند غلات، پنیر، سودا و محصولات پخته شده یافت می شود.

در حالی که سازمان غذا و دارو (FDA) آن را بی خطر می داند، برخی شواهد نشان می دهد که افزودنی های فسفات مانند تری سدیم فسفات ممکن است به سلامت شما آسیب برساند

این مقاله بررسی می کند که آیا تری سدیم فسفات برای سلامتی شما خطری دارد یا خیر.

تری سدیم فسفات چیست؟
یک برچسب غذایی جذاب جوان هزاره قبل از خرید، در سوپرمارکت
"سدیم فسفات" به گروهی از افزودنی های غذایی مشتق شده از فسفر اشاره دارد.

این افزودنی ها از ترکیبات مختلف سدیم (نمک) و فسفات معدنی، یک ترکیب شیمیایی مشتق شده از فسفر، ساخته می شوند.

فسفر یک ماده معدنی مهم است که به طور طبیعی در غذاهایی مانند شیر، لوبیا، گوشت، ماهی، تخم مرغ، مرغ و آجیل یافت می شود.

این نوع فسفر طبیعی که به عنوان فسفر آلی شناخته می شود، برای سلامت استخوان، ترمیم سلولی، انقباض عضلانی و عملکرد اعصاب و سایر فرآیندهای حیاتی ضروری است 

فسفر غیر آلی شامل افزودنی های غذایی مشتق شده از فسفر مانند تری سدیم فسفات است که به عنوان یک ماده به غذاها اضافه می شود.

تری سدیم فسفات یکی از رایج ترین انواع افزودنی های فسفات سدیم است که در انواع غذاها یافت می شود.

این و سایر افزودنی های فسفات به طور معمول در فست فود و سایر محصولات بسیار فرآوری شده استفاده می شود.

خلاصه
تری سدیم فسفات یک افزودنی غذایی است که حاوی سدیم و فسفات معدنی است. افزودنی های فسفات سدیم معمولاً در غذاهای بسیار فرآوری شده یافت می شوند.


چرا تری سدیم فسفات به غذا اضافه می شود؟
تری سدیم فسفات و سایر افزودنی های فسفات سدیم کاربردهای متعددی در صنایع غذایی دارند و در بسیاری از محصولات تجاری تهیه شده یافت می شوند.

آنها برای کاهش اسیدیته و بهبود بافت در غذاهایی مانند محصولات پخته شده و گوشت استفاده می شوند.

آنها همچنین به عنوان مواد خمیر کننده در محصولات پخته عمل می کنند، به این معنی که به خمیر کمک می کنند تا شکل خود را حفظ کند.

به عنوان مثال، تری سدیم فسفات یک ماده محبوب در نان، کیک، کلوچه و مخلوط کیک است که به دلیل توانایی آن در افزایش کرکی و ارتفاع این اقلام است.

همچنین اغلب به گوشت و محصولات دریایی مانند بیکن، سوسیس، گوشت اغذیه فروشی و کنسرو ماهی تن اضافه می شود تا به حفظ رطوبت، افزایش ماندگاری و جلوگیری از فساد کمک کند (منبع مورد اعتماد 3).

علاوه بر این، افزودنی‌های فسفات سدیم به تعادل سطح pH این غذاها کمک می‌کند و از اسیدی یا قلیایی شدن آن‌ها جلوگیری می‌کند که می‌تواند باعث فاسد شدن سریع‌تر غذا شود.

علاوه بر این، افزودنی‌های فسفات سدیم در غذاهای فرآوری‌شده به‌عنوان عامل غلیظ یا خمیرکننده عمل می‌کنند و از جدا شدن روغن و آب محصولات پنیر فرآوری‌شده جلوگیری می‌کنند

 

مشاهده تصویر منبع

خلاصه
افزودنی های فسفات سدیم در بسیاری از غذاهای فرآوری شده برای بهبود بافت، کمک به رشد محصولات پخته شده، جلوگیری از فساد و افزایش عمر مفید استفاده می شود.

آیا مصرف تری سدیم فسفات بی خطر است؟
اگرچه انواع خاصی از فسفات سدیم در محصولات تمیز کننده و رنگ استفاده می شود، مهم است که بدانید این فسفات سدیم با درجه مواد غذایی یکی نیستند.

فسفات سدیم درجه غذایی در سراسر جهان استفاده می شود و توسط آژانس های نظارتی بزرگ مانند FDA و اتحادیه اروپا به عنوان ایمن شناخته شده است (منبع مورد اعتماد 1).

مصرف مقادیر کمی از غذاهای حاوی فسفات سدیم به احتمال زیاد برای سلامتی شما مضر نیست.

با این حال، از آنجایی که بسیاری از مردم به طور روزانه فست فود، گوشت های فرآوری شده و غذاهای بسته بندی شده مصرف می کنند، نگرانی وجود دارد که سطوح بالای سدیم فسفات می تواند به بدن آسیب برساند.

فسفر آلی که به طور طبیعی در غذاهایی مانند لبنیات و گوشت یافت می شود، نسبت به نوع غیر آلی فسفر (سدیم فسفات) که به غذاهای فرآوری شده اضافه می شود، سرعت جذب بسیار کمتر و کندتری دارد.

جذب فسفر آلی بسیار کمتر از فسفر معدنی است.

دستگاه گوارش تنها 40 تا 60 درصد فسفر آلی را جذب می کند، در حالی که تا 100 درصد از فسفر معدنی موجود در غذاهایی مانند غلات، کیک، نوشابه و گوشت های اغذیه فروشی را جذب می کند 

از آنجایی که فسفر معدنی به طور موثرتری توسط دستگاه گوارش جذب می شود، تأثیر متفاوتی بر بدن نسبت به فسفر آلی دارد.

خوردن بیش از حد غذاهای حاوی افزودنی های فسفات سدیم می تواند سطح فسفات را در بدن به سطح ناسالم برساند.

مطالعات سطوح بالای فسفات را با شرایطی مانند بیماری قلبی، کاهش تراکم استخوان، پیری زودرس، مشکلات کلیوی و حتی مرگ زودهنگام مرتبط دانسته اند 

خلاصه
افزودنی های فسفات سدیم به طور موثرتری نسبت به منابع طبیعی فسفر جذب می شوند. در حالی که مصرف مقادیر کمی از فسفات سدیم احتمالا بی خطر است، خوردن بیش از حد فسفات سدیم می تواند منجر به ناخوشی شود.

منبع

https://www.healthline.com/nutrition/trisodium-phosphate#is-it-safe

https://bismoot.com/blog/%d8%aa%d8%b1%db%8c-%d8%b3%d8%af%db%8c%d9%85-%d9%81%d8%b3%d9%81%d8%a7%d8%aa/

  • Copper sulfate Copper sulfate