Copper sulfate

Copper sulfate

Copper sulfate

Copper sulfate

Copper sulfate evry thing about it

  • ۰
  • ۰

آیا تری سدیم فسفات موجود در غذا برای شما مضر است؟ حقایق در مقابل افسانه ها

نگرانی فزاینده‌ای در مورد ایمنی افزودنی‌های غذایی وجود دارد که برای افزایش عمر مفید، افزایش طعم و بهبود بافت استفاده می‌شوند.

تری سدیم فسفات یک افزودنی غذایی رایج است که در بسیاری از انواع غذاهای فرآوری شده مانند غلات، پنیر، سودا و محصولات پخته شده یافت می شود.

در حالی که سازمان غذا و دارو (FDA) آن را بی خطر می داند، برخی شواهد نشان می دهد که افزودنی های فسفات مانند تری سدیم فسفات ممکن است به سلامت شما آسیب برساند

این مقاله بررسی می کند که آیا تری سدیم فسفات برای سلامتی شما خطری دارد یا خیر.

تری سدیم فسفات چیست؟
یک برچسب غذایی جذاب جوان هزاره قبل از خرید، در سوپرمارکت
"سدیم فسفات" به گروهی از افزودنی های غذایی مشتق شده از فسفر اشاره دارد.

این افزودنی ها از ترکیبات مختلف سدیم (نمک) و فسفات معدنی، یک ترکیب شیمیایی مشتق شده از فسفر، ساخته می شوند.

فسفر یک ماده معدنی مهم است که به طور طبیعی در غذاهایی مانند شیر، لوبیا، گوشت، ماهی، تخم مرغ، مرغ و آجیل یافت می شود.

این نوع فسفر طبیعی که به عنوان فسفر آلی شناخته می شود، برای سلامت استخوان، ترمیم سلولی، انقباض عضلانی و عملکرد اعصاب و سایر فرآیندهای حیاتی ضروری است 

فسفر غیر آلی شامل افزودنی های غذایی مشتق شده از فسفر مانند تری سدیم فسفات است که به عنوان یک ماده به غذاها اضافه می شود.

تری سدیم فسفات یکی از رایج ترین انواع افزودنی های فسفات سدیم است که در انواع غذاها یافت می شود.

این و سایر افزودنی های فسفات به طور معمول در فست فود و سایر محصولات بسیار فرآوری شده استفاده می شود.

خلاصه
تری سدیم فسفات یک افزودنی غذایی است که حاوی سدیم و فسفات معدنی است. افزودنی های فسفات سدیم معمولاً در غذاهای بسیار فرآوری شده یافت می شوند.


چرا تری سدیم فسفات به غذا اضافه می شود؟
تری سدیم فسفات و سایر افزودنی های فسفات سدیم کاربردهای متعددی در صنایع غذایی دارند و در بسیاری از محصولات تجاری تهیه شده یافت می شوند.

آنها برای کاهش اسیدیته و بهبود بافت در غذاهایی مانند محصولات پخته شده و گوشت استفاده می شوند.

آنها همچنین به عنوان مواد خمیر کننده در محصولات پخته عمل می کنند، به این معنی که به خمیر کمک می کنند تا شکل خود را حفظ کند.

به عنوان مثال، تری سدیم فسفات یک ماده محبوب در نان، کیک، کلوچه و مخلوط کیک است که به دلیل توانایی آن در افزایش کرکی و ارتفاع این اقلام است.

همچنین اغلب به گوشت و محصولات دریایی مانند بیکن، سوسیس، گوشت اغذیه فروشی و کنسرو ماهی تن اضافه می شود تا به حفظ رطوبت، افزایش ماندگاری و جلوگیری از فساد کمک کند (منبع مورد اعتماد 3).

علاوه بر این، افزودنی‌های فسفات سدیم به تعادل سطح pH این غذاها کمک می‌کند و از اسیدی یا قلیایی شدن آن‌ها جلوگیری می‌کند که می‌تواند باعث فاسد شدن سریع‌تر غذا شود.

علاوه بر این، افزودنی‌های فسفات سدیم در غذاهای فرآوری‌شده به‌عنوان عامل غلیظ یا خمیرکننده عمل می‌کنند و از جدا شدن روغن و آب محصولات پنیر فرآوری‌شده جلوگیری می‌کنند

 

مشاهده تصویر منبع

خلاصه
افزودنی های فسفات سدیم در بسیاری از غذاهای فرآوری شده برای بهبود بافت، کمک به رشد محصولات پخته شده، جلوگیری از فساد و افزایش عمر مفید استفاده می شود.

آیا مصرف تری سدیم فسفات بی خطر است؟
اگرچه انواع خاصی از فسفات سدیم در محصولات تمیز کننده و رنگ استفاده می شود، مهم است که بدانید این فسفات سدیم با درجه مواد غذایی یکی نیستند.

فسفات سدیم درجه غذایی در سراسر جهان استفاده می شود و توسط آژانس های نظارتی بزرگ مانند FDA و اتحادیه اروپا به عنوان ایمن شناخته شده است (منبع مورد اعتماد 1).

مصرف مقادیر کمی از غذاهای حاوی فسفات سدیم به احتمال زیاد برای سلامتی شما مضر نیست.

با این حال، از آنجایی که بسیاری از مردم به طور روزانه فست فود، گوشت های فرآوری شده و غذاهای بسته بندی شده مصرف می کنند، نگرانی وجود دارد که سطوح بالای سدیم فسفات می تواند به بدن آسیب برساند.

فسفر آلی که به طور طبیعی در غذاهایی مانند لبنیات و گوشت یافت می شود، نسبت به نوع غیر آلی فسفر (سدیم فسفات) که به غذاهای فرآوری شده اضافه می شود، سرعت جذب بسیار کمتر و کندتری دارد.

جذب فسفر آلی بسیار کمتر از فسفر معدنی است.

دستگاه گوارش تنها 40 تا 60 درصد فسفر آلی را جذب می کند، در حالی که تا 100 درصد از فسفر معدنی موجود در غذاهایی مانند غلات، کیک، نوشابه و گوشت های اغذیه فروشی را جذب می کند 

از آنجایی که فسفر معدنی به طور موثرتری توسط دستگاه گوارش جذب می شود، تأثیر متفاوتی بر بدن نسبت به فسفر آلی دارد.

خوردن بیش از حد غذاهای حاوی افزودنی های فسفات سدیم می تواند سطح فسفات را در بدن به سطح ناسالم برساند.

مطالعات سطوح بالای فسفات را با شرایطی مانند بیماری قلبی، کاهش تراکم استخوان، پیری زودرس، مشکلات کلیوی و حتی مرگ زودهنگام مرتبط دانسته اند 

خلاصه
افزودنی های فسفات سدیم به طور موثرتری نسبت به منابع طبیعی فسفر جذب می شوند. در حالی که مصرف مقادیر کمی از فسفات سدیم احتمالا بی خطر است، خوردن بیش از حد فسفات سدیم می تواند منجر به ناخوشی شود.

منبع

https://www.healthline.com/nutrition/trisodium-phosphate#is-it-safe

https://bismoot.com/blog/%d8%aa%d8%b1%db%8c-%d8%b3%d8%af%db%8c%d9%85-%d9%81%d8%b3%d9%81%d8%a7%d8%aa/

  • ۰۱/۰۸/۱۵
  • Copper sulfate Copper sulfate

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی